Infosessie Autodelen

© Jasper Leonard

Start di 26 oktober '21
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar ArtA'A
Stationsplein 25
9880 Aalter

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Autodelen is een systeem waarbij je samen met anderen gebruik maakt van dezelfde auto. Dat biedt tal van voordelen: goedkoper, milieuvriendelijker en socialer! Ook je (eigen) tweede wagen delen is mogelijk. Hoe gaat autodelen precies in zijn werk en wat zijn de mogelijkheden? Hoe zit het met de verzekering, benzinekosten, onderhoud...? Je komt het in deze infosessie allemaal te weten. We gaan ook in op de lokale situatie in Aalter

Autodelen is een systeem waarbij je samen met anderen gebruik maakt van dezelfde auto. Dat biedt tal van voordelen: goedkoper, milieuvriendelijker en socialer! Bovendien heb je wel de lusten van autogebruik, maar niet de lasten van autobezit. Ook je (eigen) tweede wagen delen is mogelijk. Hoe gaat autodelen precies in zijn werk en wat zijn de mogelijkheden? Hoe zit het met de verzekering, benzinekosten, onderhoud...? Je komt het in deze infosessie allemaal te weten.


We gaan ook in op de lokale situatie in Aalter: Welke autodeelsystemen zijn actief op het grondgebied en hoe kunnen vraag en aanbod hier nog beter op elkaar inspelen? Je bent uiteraard ook welkom met al je vragen over autodelen.

Sessies

  • di 26 oktober '21
    19:30 - 21:30
    ArtA'A - Default

Locatie(s)

Prijs

  • Gratis
    € 0

Begeleiding

Medewerker Autodelen.Net

Meer over Medewerker Autodelen.Net

In samenwerking met