Quotes | Filip Raes - Weg van het piekeren | Online via Zoom

© Publiek Domein

Tina De Gendt interviewt Filip Raes

Start do 18 november '21
19:30 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 3
Alle tarieven

Begeleiding

Piekeren is geen pretje. Het brengt allerlei ellende met zich mee, en kan zelfs uitmonden in een angststoornis of depressie. In Weg van het piekeren beschrijft Filip Raes hoe hij, als gedragstherapeut, werkt met piekeren. Al kun je piekeren nooit helemaal uit je leven bannen, je kunt er wel anders mee omgaan. In heldere stappen vertelt hij in het boek hoe je een nieuwe weg inslaat. Tijdens een Quotes-interview stap je als publiek mee in de wereld van het boek, met de auteur als gids.

Dit is de inschrijvingspagina van de online activiteit. Je kan deze activiteit ook live in Bibliotheek De Krook volgen (beperkt aantal plaatsen). Klik hier voor de inschrijvingspagina van de live activiteit.


Piekeren is geen pretje. Het brengt allerlei ellende met zich mee, en kan zelfs uitmonden in een angststoornis of depressie. In Weg van het piekeren beschrijft Filip Raes hoe hij, als gedragstherapeut, werkt met piekeren. Al kun je piekeren nooit helemaal uit je leven bannen, je kunt er wel anders mee omgaan. In heldere stappen vertelt hij in het boek hoe je een nieuwe weg inslaat.


Elke maand haalt Tina De Gendt voor Quotes een aantal opmerkelijke citaten uit een spraakmakend non-fictieboek en vraagt ze de auteur om tekst en uitleg. Tijdens een Quotes-interview stap je als publiek mee in de wereld van het boek, met de auteur als gids.

Praktisch

Dit is de inschrijvingspagina voor wie online wil deelnemen. Er is ook een inschrijvingspagina voor wie het interview live wil zien (beperkt aantal plaatsen).

Je hebt een pc, tablet of een smartphone en goede internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen.
Voor de start van deze activiteit ontvang je de link en enkele tips als handleiding om in te loggen.

Sessies

  • do 18 november '21
    19:30 - 21:00

Prijs

  • Standaardprijs
    € 3
  • Kansentarief UiTPAS Regio Gent
    € 0,6

Begeleiding

Tina De Gendt

Tina de Gendt is historica en journalist. Haar onderzoek naar de Gentse migratiegeschiedenis…
Meer over Tina De Gendt

Filip Raes

Filip Raes is klinisch psycholoog, gedragstherapeut en hoogleraar psychologie aan de KU Leuven. Hij…
Meer over Filip Raes

In samenwerking met