Theatervoorstelling ‘De Generatie’ door Het Bataljong

© Kathleen Gheysen

Kom op voor mensenrechten van ouderen

Start za 2 maart '24
20:00 - 22:15

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 11
Alle tarieven

Waar Tinnenpot
Tinnenpotstraat 21
9000 Gent

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Ze noemen ons de oudjes. De Stille Generatie. De Vooroorlogse Generatie. De Protestgeneratie. De Generatie X. Sommigen spreken zelfs van de Verloren Generatie. Eén ding is zeker: de Stille Generatie heeft lang genoeg gezwegen. Vandaag verenigen wij ons en nemen wij het woord. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Dit is de eerste dag van de rest van ons leven. Vandaag voor morgen. Nu voor later. De jongste van ons is 65, de oudste 90. Wij vertellen je onze verhalen. Verhalen over loslaten en vastklampen. Over groeien en ineenkrimpen. Over boeien en vleugels. Over zijn en niet helemaal meer kunnen.


‘Grijs aan Zet’ is een project rond de mensenrechten van ouderen, dat vertrekt vanuit hun verhalen en ervaringen. In 'Grijs aan Zet' nemen ouderen het woord en maken zo de brede maatschappij bewust van de manier waarop zij al te vaak in hun waardigheid worden aangetast. https://www.grijsaanzet.be


Sessies

 • za 2 maart '24
  20:00 - 22:15
  Tinnenpot - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  € 11
 • Reductieprijs
  € 7
  Voor studenten met een studentenkaart en een voltijds leerplan of voor mensen die in een moeilijke financiële situatie zitten.
 • Kansentarief UiTPAS Regio Gent
  € 2,2

Begeleiding

Sprekers vermeld in tekst

Meer over Sprekers vermeld in tekst

In samenwerking met

 • Amnesty International Vlaanderen - Regio Gent
 • CAW - VLOCO