Woehoe! Opruimen!

© Publiek domein

Start ma 18 november '24
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 12,5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Oosterzele
Stationsstraat 13
9860 Scheldewindeke

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wil je graag een opgeruimd huis, zodat je meer tijd kan vrijmaken voor de dingen die je graag doet en waar je volop energie van krijgt? Elke dag komen spullen je huis binnen, maar ongebruikte of overbodige prullen vinden niet altijd een weg naar buiten. Ze zorgen ervoor dat je (on)bewust onrust ervaart, en het soms in de weg staat om een gelukkig, energiek en gezond leven te leiden.


Na onderzoek, en vanuit haar ervaring binnen WOEHOE, geeft opruimcoach Fien je graag een inkijk in wat opruimen is en wat het voor jou kan betekenen. Ze leert je dat opruimen en orde voor iedereen anders is, maar vooral dat het meer is dan enkel spullen verplaatsen en in mooie opbergboxen bewaren. Je krijgt tips om goed en met een blijvend resultaat op te ruimen, en zo meer grip op je huis en leven te krijgen. Fien biedt je een recept aan, maar jij beslist welke ingrediënten je zal gebruiken. Volgende thema’s komen aanbod: minimalisme, opruimen, praktische tips en opruimen met (klein)kinderen.

Sessies

 • ma 18 november '24
  19:30 - 22:00
  Bibliotheek Oosterzele - Default

Locatie(s)

 • Bibliotheek Oosterzele Stationsstraat 13
  9860 Scheldewindeke Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  € 12,5
 • Reductieprijs
  € 9,5
  Voor studenten met een studentenkaart en een voltijds leerplan of voor mensen die in een moeilijke financiële situatie zitten.
 • Sociale prijs
  € 6,25
  Voor mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds en die niet in Gent, Merelbeke, Lochristi, Destelbergen en Melle wonen of voor werkzoekenden in en buiten Gent.

Begeleiding

Fien Wolfvelde

Fien Wolfvelde is opruimcoach en minimaliseercoach, houdt van boeken, reizen, muziek en altijd op…
Meer over Fien Wolfvelde

In samenwerking met

 • Bibliotheek Oosterzele