Nieuws

Coronabeleid

Lees hier de nieuwste maatregelen met betrekking tot de activiteiten van Avansa regio Gent.

Coronavirus

Dankzij de vele inspanningen die wij allen hebben geleverd kunnen we vrijer ademhalen en dat willen we doen met zin voor verantwoordelijkheid. Voor onze soort van activiteiten heeft de overheid de beperkingen opgeheven. Dat betekent in principe dat de regels rond social distancing, mondmaskers en de beperkingen rond het aantal deelnemers niet meer gelden.

Let wel! Avansa blijft voorzichtig omspringen met deze versoepelingen en houdt dan ook rekening met het aantal deelnemers ten aanzien van de grootte van de lokalen, de vooropgestelde hygiënische maatregelen, ventilatie, …

In samenspraak met onze verschillende partners zoeken we naar de meest veilige oplossingen om de activiteiten optimaal te laten verlopen. Met andere woorden, op verschillende plaatsen kunnen er verschillende maatregelen van toepassing zijn.

Infographic coronabeleid

Vragen

Indien je nog specifieke vragen hebt rond ons coronabeleid, kan je contact opnemen met Steve Maes, coördinator Avansa regio Gent via tel. 09/224 22 65 (tijdens de kantooruren) of steve.maes@avansa.be (indien dringend).


Datum bericht vr 3 september '21