Nieuws

Coronabeleid

Lees hier de nieuwste maatregelen met betrekking tot de activiteiten van Avansa regio Gent.

Coronavirus

Vanaf maandag 7 maart 2022 gingen we naar code geel op de coronabarometer. Het overlegcomité dat vrijdag 4 maart samenkwam besliste dat onze activiteiten zonder beperkingen kunnen georganiseerd worden. De coronapas verdwijnt en mondmaskers zijn enkel nog verplicht op het openbaar vervoer en in zorginstellingen.

Er wordt wel aangeraden om mondmaskers te dragen in binnenruimtes en op drukke plaatsen en voor medisch kwetsbare personen om een FFP2-masker te dragen (bij indooractiviteiten). Voor je eigen gezondheid mag je dus een mondmasker blijven dragen als je dat wil. Ook blijven we tijdens onze activiteiten aandacht besteden aan voldoende verluchting.

Indien de situatie wijzigt, brengen we je tijdig op de hoogte. We willen jullie bedanken voor de (voorbije) solidariteit en het steeds correct opvolgen van de maatregelen!


Vragen

Indien je nog specifieke vragen hebt rond ons coronabeleid, kan je contact opnemen met Steve Maes, coördinator Avansa regio Gent via tel. 09/224 22 65 (tijdens de kantooruren) of steve.maes@avansa.be (indien dringend).


Datum bericht ma 29 november '21