Evenement

Dzjambo opnieuw van start met wervelende (dans)avond

Op vrijdagavond 28 oktober ging het nieuwe werkjaar van Dzjambo, onze interculturele ontmoetingsgroep, met een knal van start met het eerste Dzjambocafé.

De avond ging door in de gezellige Herberg Macharius, een culturele hotspot in de Gentse Machariuswijk. Heel wat mensen, zowel nieuwkomers als geboren en getogen Gentenaars, vonden voor het eerst hun weg naar onze bijeenkomst. De sfeer zat meteen goed. We maakten kennis met elkaar aan de hand van een spel, uitgewerkt door onze stagiaire Babette. Ondertussen konden we genieten van een drankje en een hapje. We stelden onze activiteiten van de maand november voor, die met veel enthousiasme werden onthaald. Daarna barstte het feest los op de tonen van Syrische muziek, live gebracht door Amir en Samir.

Maar Dzjambo is meer dan enkel de maandelijkse Dzjambo cafés. Tussendoor organiseren we ook een maandelijks activiteitenprogramma waarbij onze cultureel gemengde deelnemersgroep samen naar een concert gaat, samen gaat wandelen in de natuur of samen gaat sporten. Maar ook nog zo veel meer!

Praktisch: Vind het volledige programma op www.dzjambo.be.

Datum bericht ma 7 november '22