Comon Gent: hoe kunnen we onze stad gezonder maken?

Avansa zet mee haar schouders onder dit initiatief!

Steven Vromman 1 min

In Gent is ’t al goed leven. Maar ne Gentenaar wil altijd vooruit. Om te kijken of het niet nog beter kan. Nog gezonder. Aangenamer.

‘Hoe kunnen we op de Gentse binnenring gezonde lucht tanken?’ Steven Vromman (Low Impact Man) trapt met deze uitdaging Comon af. Comon, wasda? Comon is een collectief van wetenschappers, technologen, creatieve doeners en denkers met maar één missie: van Gent een gezondere plek maken. Hoe? Door in de eerste plaats te luisteren naar jou als Gentenaar. Wat denk jij wat er nodig is voor een schuune stad?

Met één uitdaging gaan we aan de slag. Wij allemaal. We gaan experimenteren met technologie. Met vallen en opstaan, met goesting om bij te leren... tot tataaa, wie weet... de geboorte van een nieuw product. Een app, een toepassing, een technologisch snufje, ... dat ons met gemak en goed gezind 100 jaar laat worden.

Voel jij het ook kriebelen? Binnenkort is ’t aan u. Ondertussen: schrijf je hier in voor nieuws heet van de naald 🖊️ https://ap.lc/Fkr8C

Comon werd opgericht door Stad Gent, imec, Universiteit Gent en Bibliotheek De krook en werkt nauw samen met Avansa regio Gent en Urgent.fm

#comongent

#laatdieuitdagingmaarcomon

Fotografie: Studio Edelweiss

www.comon.gent