September 2023 - …

Dzjambo

Dzjambo is een ontmoetingsgroep waarbij anderstalige en nederlandstalige Gentenaars elkaar ontmoeten. Dzjambo betekent “Hallo! Hoe gaat het?” in het Swahili. Sowieso leuk om te horen als je ergens nieuw bent. Wil je andere culturen ontdekken? Heb je zin om Nederlands te oefenen in een informele sfeer? Of wil je nieuwe mensen leren kennen en samen met hen in het vrijetijdsaanbod van het Gentse te duiken? Dan is Dzjambo zeker iets voor jou!

Dzjambocafe

Elke laatste vrijdagavond van de maand organiseren we een Dzjambo café in Herberg Macharius. We stellen er onze activiteiten voor de komende maand voor. We praten met elkaar in kleine groepjes in een ontspannen sfeer. We luisteren naar live muziek. En op het einde van de avond barst het feest soms helemaal los.

Ons activiteitenaanbod is heel divers. Soms gaan we samen naar een concert of een feest. We proeven van verschillende keukens. We bezoeken musea. We doen aan sport. We gaan wandelen in de natuur. En nog veel meer! Sommige activiteiten zijn gratis. Andere activiteiten worden aangeboden aan een heel goedkope prijs.

De Dzjambo cafés gaan door op 29/9 + 27/10 + 24/11 + 15/12 2023 + 26/1 + 23/2 + 29/3 + 26/4 + 31/5 + 28/6 2024 van 19h30 tot 22h in Herberg Macharius, Coyendanspark 1, 9000 Gent. Het maandelijks programma van activiteiten wordt op deze bijeenkomsten bekendgemaakt.

Blijf op de hoogte via de facebookpagina of facebookgroep van Dzjambo.

Meer info over dit project?

Neem contact op met Fabienne Haerinck of Janusz Vanhellemont

Fabienne Haerinck

Stafmedewerker sociaal-culturele praktijken Meer info

Janusz Vanhellemont

Stafmedewerker sociaal-culturele praktijken Meer info

In samenwerking met