UiTPAS

UiTPAS Regio Gent is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen in Gent, Merelbeke, Destelbergen, Melle en Lochristi. Je kan met de kaart UiTpunten sparen, o.a. ook bij Avansa regio Gent. Die punten kan je dan omruilen voor korting, een cadeau of een ander voordeel.

Er bestaan 2 soorten:

  • De gewone UiTPAS: hiermee betaal je het gewone standaardtarief, maar kan je wel punten sparen die je kan inruilen voor bepaalde activiteiten.
  • De UiTPAS met kansentarief: hiermee betaal je het UiTPAS-kansentarief (80 procent korting) en kan je bovenop nog eens punten sparen die je kan inruilen voor bepaalde activiteiten. Dit is enkel voor mensen met een kansenstatuut.

Omruilvoordelen bij Avansa regio Gent:

Gelieve op voorhand contact op te nemen met Avansa regio Gent mocht je van deze voordelen willen genieten. Contact kan via e-mail of via ons telefoonnummer 09 224 22 65.


In ruil voor 15 UiTpunten kan je gratis een van de volgende lezingen of uitstappen in Gent, Merelbeke, Destelbergen, Melle of Lochristi bijwonen:


Zorg voor levenseinde start 16/10

Mindful wandelen start 10/11

Goed kiezen geeft kracht start 5/10

De wonderbaarlijke effecten van opruimen start 26/10

Digistatie | Alles over e-books start 2/10

Digistatie | Online Dienstverlening start 16/11

Digistatie | Je foto’s beheren met Google Photos start 4/12

In ruil voor 15 UiTpunten kan je aan reductietarief (-25%) aan een van de volgende activiteiten in Gent, Merelbeke, Destelbergen, Melle of Lochristi deelnemen:

Taoïsme in het leven van elke dag start 9/11

Proeven van druktechnieken | Zeefdruk start 24/11

Hartcoherentie start 25/9

Spreken voor een groep start 16/11

Orde scheppen op je Windows pc start 4/10

WhatsApp in de vingers start 09/11