Digistatie | Er is een podcast voor iedereen

© Publiek domein

Start za 16 november '24
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Evergem
Bibliotheekstraat 12
9940 Evergem

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Voor wie in een infosessie kennis wil maken met een digitaal thema. Een expert licht toe en nadien is er tijd voor vragen. Opgelet: een digistatie is geen workshop.


Muziek, sport, actualiteit, geschiedenis, hobby’s, wetenschap, literatuur, spannende verhalen, humor, en ga zo maar door: er zijn echt podcasts over alle onderwerpen en voor elk mogelijk publiek. Journalist en radiomaker Frank D’hanis gaat met jou door het gigantische aanbod aan podcasts en apps om ze af te spelen op je mobiele toestel. Je krijgt dus een heleboel luistertips en veel praktische informatie voor de perfecte podcastervaring. Daarnaast proef je ook even van wat je nodig hebt om zelf een podcast te maken. Dagen vol boeiend luistervoer gegarandeerd!

Sessies

 • za 16 november '24
  10:00 - 12:00
  Bibliotheek Evergem - Default

Locatie(s)

 • Bibliotheek Evergem Bibliotheekstraat 12
  9940 Evergem Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  € 5
 • Reductieprijs
  € 4
  Voor studenten met een studentenkaart en een voltijds leerplan of voor mensen die in een moeilijke financiële situatie zitten.
 • Sociale prijs
  € 2,5
  Voor mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds en die niet in Gent, Merelbeke, Lochristi, Destelbergen en Melle wonen of voor werkzoekenden in en buiten Gent.

Begeleiding

Frank D'hanis

Frank D'hanis is filosoof en communicatiespecialist en werkt als freelance schrijver en journalist.…
Meer over Frank D'hanis

In samenwerking met