Digistatie | Je foto's beheren met Google Foto's (Android/iOS)

© Publiek domein

Start za 30 november '24
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Evergem
Bibliotheekstraat 12
9940 Evergem

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Voor wie in een infosessie kennis wil maken met een digitaal thema. Een expert licht toe en nadien is er tijd voor vragen. Opgelet: een digistatie is geen workshop.


Google Foto’s is een populaire app om je smartphonefoto’s te bewaren en te beheren in 'de cloud'. Dat heeft als voordeel dat je je foto’s op diverse toetsellen kan bekijken. We demonstreren hoe je de app installeert en overlopen wat hij allemaal in petto heeft, van het synchroniseren (tussen je app en je Google account) tot eenvoudige fotobewerkingen. Je kan je foto’s ordenen door zelf albums te maken of je maakt gebruik van artificiële intelligentie: Google analyseert jouw foto's en voegt trefwoorden toe. Zo kan je snel foto’s terugvinden op datum of trefwoord. Je kan foto’s of albums ook delen met vrienden. Ten slotte krijg je basistips mee over hoe je goede foto’s maakt en bewerkt (bijsnijden, helderheid, contrast, …).

Sessies

 • za 30 november '24
  10:00 - 12:00
  Bibliotheek Evergem - Default

Locatie(s)

 • Bibliotheek Evergem Bibliotheekstraat 12
  9940 Evergem Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  € 5
 • Reductieprijs
  € 4
  Voor studenten met een studentenkaart en een voltijds leerplan of voor mensen die in een moeilijke financiële situatie zitten.
 • Sociale prijs
  € 2,5
  Voor mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds en die niet in Gent, Merelbeke, Lochristi, Destelbergen en Melle wonen of voor werkzoekenden in en buiten Gent.

Begeleiding

Tim Deschaumes

Tim Deschaumes is educatief medewerker ICT, mediawijsheid en film.
Meer over Tim Deschaumes

In samenwerking met